وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی

“کارشناسی مدیریت بیمه گرایش بیمه اموال”

مقدمه:

باتوجه به گسترش بیمه در بین اقشار جامعه از جمله بیمه های زندگی که نقش به سزایی در آرامش وامنیت اجتماعی و روانی داشته، به همین منظور شرکت سهامی بیمه ایران با گسترش بیش از500نمایندگی و شعبه  در سراسر کشور و تحت پوشش قرار دادن هزاران نفر نیروی انسانی، رسالت سنگینی در امر آموزش و تخصص در رشته های بیمه ای در این صنعت دارد. به همین منظور سیستم آموزشی کلاسیک با استانداردهای تعریف شده را در دستور کار خود قرار داده است.

تعریف و هدف:

دوره کارشناسی حرفه ای مدیریت بیمه گرایش بیمه اموال، دوره ای است مشتمل بر دروس نظری و حرفه ای که به منظور ایجاد ارتباط و تعامل با مراکز دانشگاهی جهت راهبرد فنی صنعت بیمه، ارتقای علمی، فنی و فرهنگی کارکنان بیمه، همچنین همگام شدن با نظام آموزش عالی جهت پیشبرد  اهداف عالیه و به روز نمودن دانش فنی صنعت بیمه مطابق آخرین دستاوردهای جهانی درخصوص انواع بیمه های اموال تدوین گردیده است . با اجرای این برنامه و ایجاد توانمندی های لازم در دانشجویان، ضمن دستیابی به اهداف فوق، شاهد شکوفایی صنعت بیمه در کشور خواهیم بود.

ضرورت و اهمیت:

• ارائه گزارش نتایج کار و فعالیت ها
  • انجام کار گروهی
  • طبقه بندی و پردازش اطلاعات
  • برقراری ارتباط موثر در محیط کار
  • سازماندهی و آموزش کارکنان
  • ایجاد کسب و کارهای کوچک و کارافرینی
  • خلاقیت و نوآوری

مشاغل قابل احراز:

• کارشناس خدمات بیمه اموال
  • کارشناس بازاریابی فنی و صدور بیمه اموال
  • کارشناس خسارت بیمه اموال
  • کارشناس مسئول اجرایی بیمه اموال
  • مدیرمرکز و شعبه اموال

مرکز آموزش علمی کاربردی توسعه کسب و کار سبا

تهران-خیابان شریعتی-بالاتر از خیابان مطهری-انتهای خیابان شکرابی-پلاک 83

پست الکترونیکی info @ ii-uast.ac.ir

تلفن : 88409297 – 88409397 021

ساعت پاسخگویی : شنبه الی چهارشنبه – ساعت ۰۷:۳۰ الی ۱۴:۳۰

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به مرکز آموزش علمی کاربردی توسعه کسب و کار سبا میباشد.