پیام تبریک مدیرعامل بیمه ایران به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار

دکتر رضایی طی پیامی فرارسیدن روز خبرنگار را به اهالی رسانه تبریک گفت؛

تقارن خجسته و فرخنده عید سعید غدیرخم با «روز خبرنگار» فرصت مغتنمی است تا به نمایندگی از خانواده بزرگ شرکت سهامی بیمه ایران صمیمانه ترین درودها و خالصانه ترین شادباش‌ها را به پاس تلاش های اصحاب رسانه، نثار خبرنگاران و روزنامه نگاران ارجمند و فرهیخته نمایم.

بی تردید، خبرنگاران و اعضای جامعه رسانه‌ای کشور،گوش و زبان جامعه اند؛ بینا، شنوا و گویا.

خبرنگاران نقش بسزایی در فرهنگ سازی دارند و پیشرفت و توسعه ایران اسلامی بدون فرهنگ سازی در زمینه های مختلف به‌ویژه عرصه های زیرساخت توسعه همچون صنعت بیمه ممکن نیست. از این‌رو همکاری تنگاتنگ و بالنده جامعه رسانه ای و صنعت بیمه کشور ثمره‌های فراوانی در پیشرفت اقتصاد و صنعت کشور و تحقق جهش تولید در بر خواهد داشت.

لذا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگار شهید محمود صارمی و با آرزوی سلامتی، شادکامی و موفقیت روزافزون، فرارسیدن روز خبرنگار را به تلاشگران عرصه خبر به خصوص خبرنگاران حوزه اقتصادی و صنعت بیمه که همواره یار و مددکار “بیمه ایران” در فرهنگ سازی و توسعه صنعت بیمه بوده اند، تبریک و تهنیت می‌گویم.

پیش ثبت نام تکمیل ظرفیت دوره های کاردانی و کارشناسی