سوالات متداول ثبت نام و تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی

مقطع کاردانی:

داشتن دیپلم متوسطه نظام جدید/ترمی/سالی واحدی و نظام قدیم
برخورداری از توانایی جسمی لازم و متناسب با رشته
برای آقایان داشتن شرایط مربوط به وظیفه عمومی(کارت پایان خدمت /معافیت دائمی وحکم کارگزینی برای شاغلین رسمی)
برای فارغ التحصیلان دوره متوسطه در صورت عدم غیبت معافیت تحصیلی صادر میگردد

مقطع کارشناسی:

داشتن مدرک تحصیلی کاردانی (پیوسته و ناپیوسته)
ثبت نام دارندگان دارای مدرک کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا بلا مانع می باشد
دارنگان مدرک معادل کاردانی مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری

روش پذیرش چگونه است؟

برابر هر دو مقطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی از طریق سایت سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org به مراحل زیر انجام می شود

۱. مراجعه به سایت
۲. دریافت دفترچه راهنما و ثبت نام
۳. آماده نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز وتکمیل فرم پیش نویس
۴. پرداخت هزینه ثبت نام به صورت اینترنتی

نام نویسی چگونه انجام می پذیرد؟

بعد از انجام مراحل فوق الذکر و اعلام اسامی ازسوی سازمان سنجش پذیرفته شدگان با بارگزاری مدارک و اطلاعات مورد نیاز در سامانه دانشگاه جامع علمی کاربردی با در دست داشتن اصل این مدارک و به دانشگاه پذیرفته شده مراجعه و امور مربوط به احراز هویت و تشکیل پرونده را انجام می دهند.
بعد از نام نویسی و احراز هویت و تایید توسط آموزش اقدام به انتخاب واحد می نمایند که معمولا در مراکز علمی کاربردی ترم اول توسط مرکز انجام می شود.
هر سال تحصیلی در هر مقطع شامل ۲ نیمسال تحصیلی و در صورت لزوم و دستورالعمل ها شامل یک دوره تابستانی است ،هر نیمسال شامل ۱۶ هفته ودر هر دوره تابستانی شامل ۶ هفته آموزشی است.

اگر از زمان ثبت نام سازمان سنجش جا بمانم چگونه می توانم ثبت نام کنم ؟

چنانچه دانشجویی در مهلت ثبت نام سازمان سنجش جا بماند یک فرصت دیگر برای وی جهت پذیرش در دی ماه یا بهمن ماه باقی می ماند که متقاضی می تواند در سایت مرکز علمی کاربردی سبا پیش ثبت نام اولیه را انجام داده ودر زمان اعلام شده برای تکمیل ثبت نام نهایی و تشکیل پرونده دانشجوئی به مرکز مراجعه نماید.

تعداد واحد ها در هر نیم سال تحصیلی

دانشجو می تواند بر اساس رشته مورد نظر حداقل ۱۲و حداکثر۲۰واحد درسی انتخاب نمایند.
در آخرین نیمسال تحصیلی ،دانشجو از رعایت شرط انتخاب حداقل ۱۲ واحد معاف می باشد.
در صورت اخذ درس کارورزی در طی نیم سال عادی رعایت سقف ۱۴ واحد الزامی است(۱۲ واحد درسی +۲ واحد کارورزی)

حضور در جلسات درس و امتحانات

اگر دانشجو در درسی بیش ۳ / ۱۶ (۳ جلسه از ۱۶ جلسه کلاس درسی) جلسات و یا جلسه امتحانی غیبت غیر موجه داشته باشد به تشخیص شورای تخصصی آموزش در صورت غیر موجه بودن درس حذف و برای امتحان نمره صفر در نظر گرفته می شود ودر صورت موجه بودن غیبت موجه ثبت می گردد.
حداقل نمره قبولی برای هر درس ۱۰ می باشد.
چنانچه میانگین نمرات دانشجو در هر نیمسال کمتر از ۱۲ باشد دانشجو در آن نیمسال مشروط می باشد و دانشجو در نیمسال بعد فقط مجاز به انتخاب ۱۴ واحد درسی می باشد

سنوات

تعداد نیمسال های تحصیلی برای هر دو مقطع کاردانی و کارشناسی ۲ سال و با اخذ مجوز در کمیسیون موارد خاص قابل ارتقاء به ۵/۲ سال می باشد.
هر دانشجو در طول هر دوره مجاز به گرفتن یک ترم مرخصی می باشد

فراغت از تحصیل

در پایان دوره تحصیلی و با گذراندن واحد های مربوطه هر رشته به دانشجویان مدرک پایان تحصیلات کاردانی و یا کارشناسی اعطا می گردد

رشته های فعال در مرکزکدامند؟

مقطع کاردانی :

امور بیمه