بازدید نائب رئیس محترم هئیت مدیره و مدیرعامل شرکت توسعه کسب وکار سبا از مرکز آموزش علمی کاربردی توسعه کسب و کار سبا

جناب آقای دکتر نعمت الهی نائب رئیس و مدیر عامل شرکت توسعه کسب وکار سبا بهمراه جناب آقای دکتر طباطبایی عضو هئیت مدیره و معاون شرکت در مورخه ۹۹/۱۱/۲۱ از مرکز آموزش علمی کاربردی از نزدیک بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید چند ساعته که در ساختمان مرکز علمی کاربردی بعمل آمد ابتدا سرپرست مرکز جناب آقای معینی گزارشی از عملکرد و اقدامهائی که در دوران تصدی ایشان انجام گردید اشاره و اذهان داشتند از ۱۲۲۲ مرکز مشمول شورای عالی اداری ریاست جمهوری مبنی بر توقف فعالیت و ابطال مجوز مراکز علمی کاربردی وابسته به دستگاههای دولتی تنها ۴۰۰ مرکز موفق به احیای فعالیت شدند که این مرکز از جمله این مراکز بود که پس از ۳ سال توقف در ۹۹/۰۴/۱۵ موفق به اخذ مجوز گردید همچنین ایشان راهبردها و برنامه های عملیاتی بصورت سه مقطع کوتا مدت و میان مدت و بلند مدت مطالبی را ارائه نموده اند که انعقاد چند مورد قرارداد آموزشی با شرکتهای بیمه و جذب دانشجو در ترم مهرماه و بهمن ماه و اخذ مجوز برگزاری دوره های ارزیابی خسارت در کنار سایر دوره های آداب، بیمه های زندگی و ستارگان فروش از اولویت های برنامه میان مدت و بلند مدت می باشد..

سپس همکاران نیز با توجه به وظایف مورد تصدی گزارشهایی ارائه که پس از تبادل نظر و راهکار رهنمود لازم جهت پیشبرد اهداف مرکز اموزش ارائه گردید.

در خاتمه جناب آقای دکتر نعمت الهی ضمن تقدیر و تشکر از خدمات و تلاش از جناب معینی سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی و همکاران ایشان، انتظارهای خود را از این مرکز دانشگاهی بعنوان تنها مرجع تخصصی و آکادمیک دانشگاهی در صنعت بیمه مطرح نموده و بیان داشته که امید داریم این مرکز بتواند با عملکرد قوی و منسجم و تبلیغات موثر در صنعت بیمه عملکرد درخشانی را ارائه نماید.

مرکز علمی- کاربردی توسعه کسب و کار سبا